Niet-studiegebonden

Probeer-een-nieuw-recept-dag!

Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan om gevarieerd te eten, zeker als uitwonende student. Je hebt een lange dag studeren erop zitten, misschien heb je nog wel lang moeten reizen of de hele dag gewerkt, dan heb je meestal geen zin om uit je weg te gaan om een nieuw recept te proberen. Of wat voor mij ook vaak een obstakel is: je wil best iets nieuws proberen, maar wat dan? In het kader van ‘probeer een nieuw recept’-dag vonden wij, de BlogCo, het een goed moment om een paar leuke recepten voor jullie bij elkaar te zoeken, om toch wat nieuws te ontdekken. Dan kan je binnenkort lekker iets nieuws voor je huisgenoten of je ouders gaan koken.

Voor als duo nog gestort moet worden

Richting het eind van de maand kan het nog weleens krap zijn met het budget. Maar het komt vast niet als een verrassing dat lekker koken soms helemaal niet duur hoeft te zijn. Met deze gerechten kun je voor jezelf iets lekkers op tafel zetten zonder in het rood te komen.

Een dagje zonder vlees

Naast dat het vaak ook goedkoper is, is het vooral heel milieubewust om af en toe zonder vlees te koken. Denk vooral niet dat vegetarisch eten heel saai is, je kan het juist hartstikke leuk maken met deze recepten.

Lekker snel tussen het leren door

Als je diep in de stress zit omdat je drie deadlines hebt en nog moet leren voor je tentamen week, wil je natuurlijk niet te lang in de keuken staan. Iets lekkers nieuws koken kan dan net de snelle afleiding zijn die jou weer een boost geeft om te leren. Deze recepten zijn allemaal in minder dan 20 minuten klaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *