Activiteiten Emile,  Niet-studiegebonden

Cadeautips

Het is alweer midden november en bijna december en dat betekent voor veel mensen dat ze weer veel cadeautjes moeten kopen! Of het nou gaat om je schoen zetten (wat trouwens ook in het hok kan) of surprises maken, veelal horen er cadeautjes bij. Maar cadeautjes uitzoeken kunnen toch nog best lastig zijn. Om je wat inspiratie te geven heeft de BlogCommissie wat tips voor je opgezocht! 

  1. Een adventskalender! Het lijkt wel alsof er ieder jaar meer verschillende adventskalenders bijkomen. Zo kan je de Pickwick kalender geven aan de echte thee fans (€8,99 bij de Kruidvat) of de Tony’s Chocolonely kalender aan de chocoladeliefhebbers (€16,99 op Bol.com). Maar je kunt natuurlijk ook de bier adventskalender van de Gall & Gall cadeau geven (€49,99). 
  2. Ken je iemand die niet genoeg krijgt van studeren? Dan zijn er ook genoeg boeken om cadeau te geven. Je kunt natuurlijk lekker efficiënt voor een studieboek uit blok 2 gaan, maar er zijn ook genoeg andere interessante boeken over pedagogiek of onderwijs te vinden. 
  3. Een fictie-boek kan natuurlijk ook een heel leuk cadeau zijn voor als je iemand kent die graag leest. Heb je geen idee wat voor boek je kan kopen? Op verschillende sites kan je genres kiezen en tips voor boeken krijgen, bijvoorbeeld op goodreads.
  4. We gaan ondertussen toch wel echt de winter in. Ken je iemand die nog totaal niet voorbereid is op de koude winterdagen? Dan kan je een dekentje of wat kaarsjes inslaan. Dat maakt het online studeren voor diegene ook een stukje prettiger. 
  5. Als je graag een persoonlijk cadeau wilt geven zijn er ook genoeg opties. Denk bijvoorbeeld aan de fotocadeau’s die je bij de Hema kunt laten maken. Zo kan je iemand voor €12,00 een mooie mok met je eigen foto geven. Of als je je heel creatief voelt, kan je ook bijvoorbeeld foto’s printen bij de Hema of Kruidvat en zelf een fotoboek maken.
  6. Heb je wat meer tijd en wil je iets (deels) gepersonaliseerd kopen voor iemand? Je kan dan bijvoorbeeld op Etsy even rondneuzen voor iets leuks. Etsy is een online site waar handgemaakte en vintage producten verkocht worden. Sommige producten duren wel wat langer om aan te komen vanwege de verzendtijd, de producten worden dan ook allemaal verkocht door andere mensen over de hele wereld.   
  7. Nog steeds geen inspiratie? Dan is om een praktisch cadeau geven natuurlijk altijd een optie, vooral voor een student. Scheelt toch weer een paar sokken dat je anders zelf had moeten kopen, toch?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *