Niet-studiegebonden

New year, new me!

‘3, 2, 1… Gelukkig nieuwjaar!’, zo klonk het ongetwijfeld bij velen van jullie thuis op oudejaarsavond. Gevolgd door een flink feest of een chille avond en bij sommigen met een flinke kater de volgende ochtend. Maar oud en nieuw is niet alleen reden voor groot feest. Het is ook een periode om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat heb ik bereikt? Wat zou ik willen veranderen? En bij die laatste vraag komen de beruchte nieuwjaarvoornemens om de hoek kijken. Voor de een is het nieuwe jaar hét moment om zijn of haar leven compleet over de boeg te gooien, voor de ander een taaie klus vol moeizame pogingen tot verandering. Ik vroeg de meiden van de BlogCo wat hun plannen zijn voor het nieuwe jaar.

Laura stort zich volledig op de studie en wil naar elk hoorcollege gaan. Michelle heeft soortgelijke plannen, planvaardigheid verbeteren en op tijd komen staan bovenaan haar to-do lijst. Alinda streeft er naar dit jaar milieubewuster te leven. Minder eten weggooien, afval scheiden en bewuster kleding kopen zijn haar doelen – dus uitjes naar de H&M of Primark zitten er niet meer in. De app TooGoodToGo vertelt je precies bij welk restaurant je moet zijn om het resterende eten van die dag op te halen voor een leuke prijs, perfect dus voor deze voornemens! Annabel kiest ervoor om dit jaar goed de tijd te nemen voor studie en sociaal leven, met als uiteindelijk hoofddoel het behalen van haar bachelor. Of zoals ze het zelf zei: ‘creatief plannen en alles bewuster meemaken!’. Zelf wil ik minder tijd aan social media besteden en iets vaker een boek lezen.

Wij als BlogCo zijn van plan er een fantastisch jaar van te maken met nieuwe blogs, vlogs en stukken. Mooie plannen en een goede start van het nieuwe jaar, laten we dan nu al deze voornemens waarmaken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *