Niet-studiegebonden

Kennismaken met de nieuwe BlogCo!

De nieuwe leden van de BlogCommissie zijn klaar om de blog over te nemen en hun creatieve ideeën los te laten op de blog. Voordat ze hun blogs/vlogs zullen gaan plaatsen, stellen ze zich even voor zodat jullie weten wie er achter de schermen van de Tabula Scripta bezig zijn. Hierbij een voorstelrondje van de BlogCommissie 2019-2020!

 

Hee!

Ik ben Eva, 17 jaren jong en zit in het eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar ben ik de voorzitter van de BlogCommissie! In mijn vrije tijd hockey ik, houd ik me bezig met muziek en lach ik met vrienden. Naast de BlogCommissie zit ik ook in de StudiegebondenCommissie van Emile.

Ik heb er erg veel zin in dit jaar samen met de rest van de commissie de blog bij te houden en schrijf jullie snel in een blog!

 

Heee!

Mijn naam is Carolien, ik ben 20 jaar oud en zit in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen, maar eigenlijk ook nog in het eerste jaar. Overstappen van de Academische Pabo naar Pedagogische Wetenschappen op het allerlaatste moment maakt studeren toch wel een beetje ingewikkeld. Maar goed, dankzij die overstap heb ik wel wat meer vrije tijd en ben ik bij de Blogco van Emile te gaan! Wie ben ik verder? Naast mijn studie heb ik een leuke bijbaan bij de Perry Sport in Leiden en zing ik bij de Babette Labeij Music Academy in Rotterdam. Ook hou ik heel veel van muziek luisteren en series kijken. Van Game of Thrones tot Glee tot Friends, als Netflix aanstaat ben ik tevreden.

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij de Blogco, dus houd de website goed in de gaten!

Liefs, Carolien

 

Hoi allemaal!

Ik ben Wiesje, 24 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de Bachelor Pedagogische Wetenschappen. Komend jaar zal ik de rol van Penningmeester vervullen in de BlogCommissie. Ik houd van praten, programma’s zonder echte inhoud kijken (zoals de Rijdende Rechter en Steenrijk Straatarm), acteren en natuurlijk bier. Komend jaar zal ik samen met Dirk-Jan een aantal vlogs voor op de blog maken om jullie zo een nog beter beeld van bijvoorbeeld een activiteit te geven. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat jullie onze blog en vlogkunsten kunnen waarderen.

Tot snel, op de blog!

 

Hoihoi!

Ik ben Marjolein, 19 jaar en eerstejaars student pedagogische wetenschappen. Dit jaar ben ik lid promotie binnen de BlogCo 🙂 In mijn vrije tijd speel ik gitaar, kijk ik graag serie, maak ik graag foto’s, doe ik aan zeilen en daarnaast vind ik het ook altijd erg gezellig om naar een feestje te gaan of drankjes te doen met vrienden. Ik heb er echt super veel zin in om samen met de rest van de BlogCo creatief bezig te zijn en leuke stukken te gaan schrijven! In ieder geval heel veel leesplezier 😉

 

 

Hoihoi!

Mijn naam is Lara. Ik ben 19 jaar en eerstejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar ben ik algemeen lid van de BlogCo en ik heb ontzettend veel zin om een leuke blog voor jullie te gaan schrijven met mijn commissievriendjes! In mijn vrije tijd speel ik graag piano en zing ik. Verder hou ik enorm van spelletjes, paardrijden en reizen. Daarnaast zullen jullie me ook tegenkomen bij de Studiegebonden Commissie. Ik heb geen ervaring met het schrijven van een blog maar ik ben wel heel enthousiast en hopelijk zullen jullie het net zo leuk vinden als wij. Tot de volgende post!

 

Hoi!

Ik ben Dirk-Jan, alweer 24 jaartjes jong en op dit moment derdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Wat doe ik voor de rest in mijn leven? Ik werk bij inzowijs en picnic, doe graag aan atletiek en toneel en kijk ik graag voetbal! Komend jaar ga ik niet bloggen…. maar vloggen voor Emile! Dit zal ik samen met Wiesje gaan verzorgen. Als studievereniging moeten we natuurlijk ook een beetje meegaan met de tijd 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *