Niet-studiegebonden

Afscheid nemen bestaat niet…

Dat bestaat inderdaad niet! Maar een nieuw begin wel, zowel voor ons, de bijna oude garde van de Blogco, als voor de nieuwe kersverse bloggers die staan te poppelen om hun creativiteit te mogen uiten tijdens het nieuwe blogjaar van de tabula scripta. Nu is het voor ons tijd om afscheid te nemen van onze digitale woonplaats en nu weer even ‘back to life, back to reality’ te gaan. En oh dat gaan wij van de oude garde zeker doen! Zo gaat onze voorzitter Laura als de nieuwe minister van onderwijs binnen Emile aan de slag. Onze secretaris Alinda gaat haar grenzen verleggen aan de andere kant van de wereld (onder het genot van een cerveza!). Michelle gaat als persoonlijke missie (hopelijk voor ons) nog een geweldig ‘goud’ en ‘next level’ studentengerecht bedenken (mjam). En Annabel heeft besloten dit jaar in volle focus te gaan en vooral te blijven ademen. Genoeg nieuwe beginnen dus!

Wel leuk al die nieuwe plannen zo, maar wat gaan we het bloggen missen! Alle brainstormsessies over de meest uiteenlopende dingen en verhalen, meedenken over de realistische toekomstplannen voor de blog van Emile (we zullen het zien, zijn benieuwd!) en ja ook de deadlines van blogposts die opeens uit de lucht komen vallen (ook al staan ze al maanden van tevoren gepland, houdt het leven spannend he). Vol trots, bloed, zweet en tranen hebben we het afgelopen studiejaar aan deze blog gewerkt en we zijn blij met het resultaat. We hopen dat jullie het ook net zo leuk vonden als wij! Met volle vertrouwen dragen we nu als Blogco het stokje over aan de nieuwkomers en kijken met vol enthousiasme uit naar hun allereerste blogpost!

Als laatste, nog even voor het emotionele effect: bedankt iedereen die onze blogposts gelezen heeft en nog steeds leest, het was een eer!

Blogco ‘18-19 out!

Liefs van Alinda, Annabel, Michelle en Laura

De Blogco

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *