Activiteiten Emile

Wij zoeken jou!

Heb jij het altijd al leuk gevonden om stukjes te schrijven? Om mensen te informeren over de gang van zaken of ze te entertainen? Dan is de Blogcommissie iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar nieuwe bloggers die over alles wat zouden kunnen schrijven. Een nieuwe docent op het FSW? Daar gaan we een praatje mee maken! Is er vorig weekend een feest georganiseerd door Emile? Daar schrijven we een leuke review over! Je hebt samen met je commissie zelf de vrijheid om te bedenken waar jullie over schrijven, als het maar afwisselend en interessant is. Laat je creativiteit naar buiten!

Wees niet bang dat het teveel werk zal zijn: er wordt 1 keer per week een blogstukje geplaatst. Als je met z’n vieren bent, schrijf je zelf dus maar 1 keer per maand een post! Vergaderingen doen jullie ook niet al te vaak. Wanneer dit gebeurt, brainstormen jullie over potentiële onderwerpen en zetten jullie deze vast voor de komende weken. Het is dus niet nodig om voor elke blogpost een vergadering te plannen.

Neem eens een kijkje over deze hele website. Welke blogstukjes vind jij interessant om te lezen en welke totaal niet? Welke stukjes zouden terug kunnen komen of van welke zou je een column kunnen maken? We hebben je input hard nodig! Jij bent degene die dit straks bepaalt.

Ben jij geïnteresseerd geworden? Of zou je toch nog wat extra informatie willen hebben? Twijfel dan niet om naar het hok van Emile in SB05 te komen. We vertellen je met alle liefde meer over de BlogCo! Heb je je keuze al gemaakt? Schrijf je dan gelijk in op de inschrijflijst die voor het hok hangt op het prikbord. Dan nodigden we je gelijk uit voor een kennismakingsgesprekje!

Let op: inschrijven kan nog t/m 30 september!

Hopelijk tot snel!

Veel liefs,

Het 30ste bestuur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *