Bestuur

Maak kennis met het 31ste bestuur – Sabien

Lieve lezers, dan nu, ons volgende bestuurslid stelt zich voor! Sabien, secretaris van Emile. Ze is 20 jaar oud, woont nog niet in Leiden en studeert Pedagogische Wetenschappen. Op dit moment zit ze in haar 2de jaar van de bachelor.

Wat is jouw rol binnen het bestuur en wat zijn jouw taken?
Ik ben dit jaar secretaris van Emile. Dit houdt in dat ik vooral achter de schermen van de vereniging bezig zal zijn. Zo houd ik bijvoorbeeld de mail en de post bij. Ook schrijf ik nieuwe leden in en stuur ik onze jarige actieve leden een kaartje.

Waarom heb je besloten een bestuursjaar te doen?
Ik heb besloten om een bestuursjaar te doen, omdat dit een leuke manier is om nieuwe vaardigheden te leren. Ik vind het een leuke uitdaging! Daarnaast lijkt het me enorm leuk om de leden van Emile beter te leren kennen.

Wat wil je dit jaar bereiken met Emile?
Ik hoop dit jaar te kunnen bijdragen aan een gezellige en open sfeer binnen onze vereniging, waarbij iedereen welkom is.

Waar kijk je dit bestuursjaar het meest naar uit?
Ik kijk het meest uit naar alle leuke activiteiten! De grote reis en feestjes, maar ook de interessante lezingen en workshops.

Wat is je leukste herinnering aan Emile?
Mijn leukste herinnering aan Emile is denk ik toch het Eerstejaarsweekend vorig jaar. Dit was mijn kennismaking met de vereniging! Van te voren best een beetje spannend, maar uiteindelijk het begin van veel nieuwe vriendschappen.

Bij welk plekje in Leiden eet jij graag?
In heb eerlijk gezegd nog niet heel vaak in Leiden gegeten, maar de borrelplank bij de Burcht is wel echt een topper šŸ˜Š

Wat is jouw guilty pleasure?
Say yes to the dress kijken tijdens mijn ontbijt! Haha

Dankjewel voor jouw leuke antwoorden Sabien! Hopelijk hebben jullie een goed beeld gekregen van onze nieuwe secretaris van Emile. Tot snel op de volgende blog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *