Bestuur

Maak kennis met het 31ste bestuur – Chantal

Het vijfde bestuurslid stelt haarzelf voor! Namelijk, Penningmeester en Commissaris Acquisitie: Chantal. Ze is 20 jaar oud, woont in Vianen en studeert Pedagogische Wetenschappen. Op dit moment volgt ze het derde jaar van de bachelor en ze heeft gekozen voor de specialisatie Orthopedagogiek.

Wat is jouw rol binnen het bestuur en wat zijn jouw taken?
Ik ben Penningmeester en Commissaris Acquisitie. Dat houdt in dat ik alle geldzaken binnen Emile zal regelen en samen met de Aqcie op zoek ga naar bedrijven en organisaties die met ons willen samenwerken.

Waarom heb je besloten een bestuursjaar te doen?
Ik denk dat je in een bestuursjaar ontzettend veel leert en enorm kan groeien als persoon. Daarnaast verwacht ik dat zo’n jaar ontzettend leuk is door alle activiteiten, de leuke leden en natuurlijk de nieuwe vriendschappen met m’n bestuursgenootjes!

Wat wil je dit jaar bereiken met Emile?
Als eerste wil ik er natuurlijk voor zorgen dat alle financiële zaken op orde zijn, maar daarnaast hoop ik vooral ook heel veel plezier te hebben dit jaar!

Waar kijk je dit bestuursjaar het meest naar uit?
De lange reis! Ik hoop echt heel erg dat die door kan gaan!!!

Wat is je leukste herinnering aan Emile?
Het eerstejaarsweekend, hier werd ik overgehaald om bij een commissie te gaan en werd ik hecht met de meiden waar ik nu nog steeds veel mee om ga.

Bij welk plekje in Leiden eet jij heel graag?
Elke plek waar eten is…

Wat is jouw guilty pleasure?
Dat is toch wel Say yes to the dress kijken… 😊

Dankjewel Chantal! Hopelijk hebben jullie een beeld gekregen van onze Penningmeester en Commissaris Acquisitie en hebben jullie net zo’n zin in het komende jaar met Emile als zij dat heeft! Tot snel op de volgende blog.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *