Bestuur

Maak kennis met het 31ste bestuur – Eline

Het volgende bestuurslid dat wij aan jullie zullen voorstellen is Eline. Zij is dit jaar de commissaris Onderwijs!

Wat is je naam?
Eline van Velzen.

Hoe oud ben je?
19 jaar.

Woon je in Leiden?
Nee, ik woon met mijn ouders en zusje in Sassenheim.

Wat studeer je en in welk jaar van je studie zit je?
Ik ben net begonnen met mijn tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen.

Wat is jouw rol binnen het bestuur en wat zijn jouw taken?
Ik zal komend jaar Commissaris Onderwijs zijn. Dit betekent dat ik onder andere verantwoordelijk zal zijn voor de boekverkoop en de samenvattingen. Daarnaast zal ik met de StuCo, de AcpaCo en de AC leuke activiteiten gaan organiseren!

Waarom heb je besloten een bestuursjaar te doen?
Vorig jaar ben ik lid geweest van de StuCo en de AC en ik vond het erg leuk om met deze commissies activiteiten te organiseren. Het lijkt me daarom erg gaaf om me door middel van een bestuursjaar in te kunnen zetten voor deze leuke vereniging!

Wat wil je dit jaar bereiken met Emile?
Ik hoop dat we dit jaar met ons bestuur en alle (actieve) leden ondanks de corona maatregelen leuke en interessante activiteiten kunnen gaan organiseren en er een heel mooi jaar van kunnen gaan maken!

Waar kijk je dit bestuursjaar het meest naar uit?

Dit jaar kijk ik het meeste uit naar het organiseren van activiteiten met mijn commissies, zowel online als (hopelijk) fysiek! Ook heb ik veel zin in gezelligheid tijdens de activiteiten en natuurlijk het samenwerken met mijn bestuursgenootjes!

Wat is je leukste herinnering aan Emile?
Mijn leukste herinnering is meteen één van mijn eerste herinneringen aan Emile, namelijk het Eerstejaarsweekend! Hier heb ik veel van mijn vriendinnen ontmoet en heb ik de vereniging leren kennen.

Bij welk plekje in Leiden eet jij heel graag?
Mijn favoriete plekjes in Leiden om te eten zijn waarschijnlijk niet onbekend! In Leiden eet ik namelijk het liefst bij Brechtje, Bagels & Beans of Donatello’s. Maar de loempia’s van het FSW restaurant zijn ook zeker favoriet!

Wat is jouw guilty pleasure?
Mijn guilty pleasure is toch wel het minimaal één keer per jaar opnieuw kijken van de Harry Potter films met mijn familie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *