Bestuur

Maak kennis met het 31ste bestuur – Susan

Alweer is het tijd voor het voorstelrondje van het 31ste bestuur van Emile. Vandaag presenteren wij: Susan Kallansee, Commissaris Carrière.

Susan is een jonge dame van 21 jaar oud en woont op dit moment nog niet in Leiden. Zij studeert pedagogische wetenschappen en zit nu het tweede jaar van haar bachelor.

Wat is jouw rol binnen het bestuur en wat zijn jouw taken?
Ik ben Commissaris Carrière. Hiermee ben ik verantwoordelijk voor carrière gerelateerde evenementen. Onder mijn functie vallen de DiesCommissie, CarrièreCommissie en de AlumniCommissie.

Waarom heb je besloten een bestuursjaar te doen?
Ik vond het vorig jaar erg leuk om commissies te doen en heb daarom dit besluit gemaakt.

Wat wil je dit jaar bereiken met Emile?
Ik wil veel leuke en leerzame activiteiten organiseren om bij te dragen aan een leuke studententijd voor de leden.

Waar kijk je dit bestuursjaar het meest naar uit?
Naar de tijd die ik zal beleven met mijn mede-bestuursleden.

Wat is je leukste herinnering aan Emile?
Momenteel kan ik niet een specifieke herinnering bedenken die ik het leukst vind. Maar over het algemeen zijn mijn leukste herinneringen aan Emile die met de mensen die ik vanwege Emile heb ontmoet.

Bij welk plekje in Leiden eet jij graag?
Ik kan niet één plekje bedenken waar ik het liefst eet in Leiden, maar waar ik vaak heb gegeten, is waarschijnlijk de VIP. Na een laat hoorcollege gingen we hier vaak eten.

Wat is jouw guilty pleasure?
Niet per se een guilty pleasure, maar ik heb een kleine obsessie met musicals en er zijn er te veel die ik nog wil bekijken.

Heel erg bedankt Susan! Hopelijk hebben jullie een beter beeld gekregen van onze Commissaris Carrière en zijn jullie net zo enthousiast over komend studiejaar als zij dat is. Tot snel bij de volgende blog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *