Bestuur

Maak kennis met het 31ste bestuur – Elsa

Als afsluiter van deze week stellen wij het laatste bestuurslid aan jullie voor. Dit is Elsa, onze voorzitter!

Wat is je naam?
Elsa

Hoe oud ben je?
19

Woon je in Leiden?
Nee helaas nog niet

Wat studeer je en in welk jaar van je studie zit je?
Ik studeer pedagogische wetenschappen en ik zit nu in mijn tweede jaar.

Waarom heb je besloten een bestuursjaar te doen?
Het leek mij super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om samen met mijn bestuursgenoten een bijzonder jaar mee te maken!

Wat is jouw rol binnen het bestuur en wat zijn jouw taken?
Ik ben dit jaar de voorzitter van Emile. Ik ben verantwoordelijk voor het contact met externen zoals bijvoorbeeld andere studieverenigingen. Daarnaast maak ik de agenda’s voor de bestuursvergaderingen en ben ik natuurlijk bij alle activiteiten!

Wat wil je dit jaar bereiken met Emile?
Ik hoop dat wij ook dit jaar (ondanks Corona) weer ontzettend veel leuke activiteiten kunnen organiseren met en voor onze leden! Daarnaast wil ik mij gaan focussen op meer contact tussen studenten en docenten.

Waar kijk je dit bestuursjaar het meest naar uit?
Ik kijk ontzettend uit naar alle leuke dingen die ik samen met mijn bestuursgenoten mee ga maken! Ook heb ik veel zin om nieuwe mensen te leren kennen en kijk ik natuurlijk ook uit naar alle activiteiten die dit jaar georganiseerd gaan worden.

Wat is je leukste herinnering aan Emile?
Pfoe, dat is moeilijk kiezen, natuurlijk was het ontzettend leuk toen ik hoorde dat ik dit jaar voorzitter mocht zijn! Maar het organiseren van het schoenzetten vorig jaar met de AC was ook super leuk om te doen!

Bij welk plekje in Leiden eet jij heel graag?
Met vriendinnen ga ik meestal naar het Bregje, maar natuurlijk is iedere plek waar pizza te eten is ook helemaal prima 😉

Wat is jouw guilty pleasure?
First dates kijken is toch wel stiekem heel leuk…

Met deze antwoorden sluiten wij ons voorstelrondje af. Hopelijk hebben jullie het bestuur wat beter leren kennen en kijken jullie nu nog meer uit naar het aankomende jaar! Tot snel bij onze volgende blog!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *