Bestuur

Let us introduce… het 30e bestuur van Emile!

Op 9 mei werd er door vele leden van Emile in volle spanning de facebookpagina gerefreshed voor de bekendmaking van het 30ste bestuur!! En daar stonden ze, zeven kersverse nieuwe bestuursleden die staan te poppelen om aan de slag te gaan en het lustrumjaar van Emile tot een groot succes te maken! Maar wie zijn ze eigenlijk allemaal? In deze blogpost stellen ze zichzelf allemaal voor aan de hand van een aantal vragen. Duss… Let us introduce…

Het 30ste bestuur van Emile!

V.l.n.r: Rebecca Biesheuvel (Commissaris Evenementen), Laura Nederhof (Commissaris Onderwijs), Isabel Veldhoen (Secretaris), Rick Dekker (Voorzitter), Megan Knepfle (Penningmeester), Dani Middelkoop (Commissaris Carrière) en Eveline van oord van der Vlies (Commissaris Journalistiek & Promotie).

In deze blogpost zullen deze toppers in constitutionele volgorde worden voorgesteld.

 

Rick Dekker (Voorzitter)

Leeftijd: 21 jaar

Geboortedatum- en plaats: Ik ben in het ziekenhuis in Delft geboren en daarna opgegroeid tussen de Westlandse kassen (Tomatenplukkers!!).

In welk jaar van je studie zit je?: Ik ben 2de jaars student en heb na een 7 weken durend uitstapje bij rechten nu bij pedagogiek mijn draai gevonden.

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Het interessantste aan pedagogiek vind ik de heftige gevallen in de jeugdzorg. Het lijkt me heel interessant om daar hulp te kunnen gaan verlenen.

Wat doe je in je vrije tijd?: In mijn vrije tijd roei ik en ben ik altijd in voor een biertje in de kroeg.

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: Voor leuke activiteiten met onder andere de manco ben ik altijd wakker te maken. Van poolen in de kroeg tot aan een voetbalwedstrijd bij Sparta, gezelligheid kent geen tijd!

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Ik heb erg veel zin in het bestuursjaar en wil er graag met z’n allen een fantastisch jaar van gaan maken!

 

Isabel Veldhoen (Secretaris)

Leeftijd: 21 jaar

Geboortedatum- en plaats: Ik ben geboren in Spijkenisse, gelegen onder Rotterdam. Dit is dan af en toe ook wel te horen aan mijn accent.

In welk jaar van je studie zit je?: Momenteel ben ik 2e jaars pedagogiek student en daar vermaak ik mij prima.

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Ik heb dit jaar orthopedagogiek als bachelorspecialisatie gekozen en daarbinnen vind ik psychopathologie tot nu toe toch wel een van de leukste vakken waarin je echt verdieping krijgt in de verschillende psychopathologieën.

Wat doe je in je vrije tijd?: Naast mijn studie werk ik graag en ben ik oppas van 2 hele lieve kids, waar ik op donderdagmiddag en in vakanties leuke dingen mee doe. Daarnaast ben ik ook groot fan van lekker niks doen met huisgenoten/vriendinnen en vind ik het leuk om te winkelen. Maar, de sportieveling zit ook wel een beetje in mij. Zo heb ik 16 jaar atletiek gedaan en ben ik tegenwoordig regelmatig op Njord te vinden waar ik een paar keer in de week lenteroei. Op dinsdagavond ben ik vaak met mijn ploeggenootjes te vinden op de borrel.

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: Verder ben ik echt dol op de zomer en mag je me altijd midden in de nacht wakker maken voor een spontaan tripje naar een warm land met heel veel zon, zee en strand.

Volgend jaar hoop ik dat ik tijdens mijn bestuursjaar: Volgend jaar ga ik deel uitmaken van het 30e bestuur van Emile waarin ik de functie van de secretaris zal vervullen. Als bestuur zullen wij gaan zorgen voor een gezellig lustrumjaar met leuke activiteiten. Ik hoop dan ook op veel actieve leden die hierbij van groot belang zijn!

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Verder hoop ik tijdens mijn bestuursjaar een enorm gezellig jaar te gaan beleven met mijn medebestuursleden en veel te leren! Ik heb er zin in!

 

Megan Knepflé (Penningmeester)

Leeftijd: 19 jaar

Geboortedatum- en plaats: 15-07-1999 geboren in Tilburg

In welk jaar van je studie zit je?: Nu in het tweede jaar

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Jeugdzorg

Wat doe je in je vrije tijd?: Netflix kijken ?, te veel kleding shoppen en verder vooral veel werken dus blijft er niet veel vrije tijd over.

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: Chocolade

Volgend jaar hoop ik dat ik tijdens mijn bestuursjaar: Een heel gezellig jaar ga krijgen met heel veel leuke leden, veel nieuwe mensen leer kennen en mezelf sociaal kan ontwikkelen. Ook hoop ik er een feestelijk 30ste jaar van te maken.

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Ik hoop er een mooi jaar van te maken en neem mijn Brabantse gezelligheid mee!

 

Laura Nederhof (Commissaris Onderwijs)

Leeftijd: 19 jaar

Geboortedatum- en plaats: Ik ben geboren op 4 april 2000 in Leidschendam, maar woon al ruim 10 jaar in Nootdorp.

In welk jaar van je studie zit je?: Ik zit nu in mijn eerste jaar en heb het prima naar mijn zin hier.

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Psychologie vind ik een leuk onderwerp, aangezien het altijd wel lijkt terug te komen in elk vak!

Wat doe je in je vrije tijd?: Ik vind het leuk om met vriendinnen een terrasje te pakken of tijd samen door te brengen, ook ben ik altijd tevreden als ik op de bank lig met Netflix aan. Graag spendeer ik graag wat tijd met mijn familie en mijn lieve hond!

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: IJS! Vooral als er cookie dough in zit ?

Volgend jaar hoop ik dat ik tijdens mijn bestuursjaar: Vooral heel veel plezier te hebben met mijn bestuursleden en het zo leuk mogelijk te maken voor mijn medestudenten. We gaan het beste lustrum ooit organiseren!

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Ik heb enorm veel zin om aan mijn bestuursjaar te beginnen, om nieuwe mensen te leren kennen en vooral het leuk te hebben! Tot volgend jaar!

 

Dani Middelkoop (Commissaris Carrière)

Leeftijd: 18 jaar

Geboortedatum- en plaats: 23 januari 2001 – Dordrecht

In welk jaar van je studie zit je?: Eerste jaar

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Ik vind alles dat te maken heeft met gedrag heel interessant. Ik vind het bijzonder om te leren over hoe mensen over dingen denken en waarom ze op een bepaalde manier handelen.

Wat doe je in je vrije tijd?: Ik houd van turnen en gezellig wat met vrienden doen.

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: Chocola 🙂

Volgend jaar hoop ik dat ik tijdens mijn bestuursjaar: Er een knallend bestuursjaar van te maken! Ook hoop ik dat ik iets nieuws kan bijdragen aan Emile.

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Verder denk ik dat het een ontzettend leuk en veelzijdig jaar gaat worden waarin ik veel kan leren. Het lijkt me leuk om nieuwe leden te leren kennen en om in contact te komen met andere studieverenigingen. Zo krijg ik ook een breder beeld van de studentenstad Leiden. Ik heb in ieder geval heel veel zin in het bestuursjaar!

 

Rebecca Biesheuvel (Commissaris Evenementen)

Leeftijd: 20 jaar

Geboortedatum en –plaats: Ik ben geboren op 13 oktober 1998 in Almere (place to be hoor).

In welk jaar van je studie zit je?: Ik ben 2de jaars student en vind het een super chille studie.

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Mijn favoriete onderwerp van studie is vooral wanneer er experimenten worden laten gezien en worden uitgelegd aan de hand van psychologische theorieën.

Wat doe je in je vrije tijd?: In mijn vrije tijd sport ik graag en chill ik veel met mijn huisgenoten of vrienden.

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: Alle leuke personen mogen mij altijd wakker maken voor alles, want ik houd van gezelligheid.

Volgend jaar hoop ik dat ik tijdens mijn bestuursjaar: Volgend jaar tijdens mijn bestuursjaar hoop ik dat ik veel leuke mensen leer kennen en dat ik niet te dik word…

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Ik heb super veel zin om jullie allemaal bij Emile te zien volgend jaar en te helpen om er een super lustrum jaar van te maken!

 

Eveline van Oord van der Vlies (Commissaris Journalistiek & Promotie)

Leeftijd: 21 jaar

Geboortedatum- en plaats: Geboren in Woerden op 11 februari 1998. Maar ik woon mijn hele leven al in Alphen aan den Rijn, lekker dichtbij Leiden!

In welk jaar van je studie zit je?: Ik zit nu in het tweede jaar van pedagogische wetenschappen.

Mijn favoriete onderwerp in de pedagogiek: Ik heb het erg naar mijn zin op de studie, vooral als het gaat over mijn favoriete onderwerpen: neurobiologie, adoptie en pleegzorg.

Wat doe je in je vrije tijd?: In mijn vrije tijd doe ik met vrienden leuke dingen en natuurlijk ook even lekker niks doen en netflixen.

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor: Waar je me ’s nachts voor kan wakker maken is best cliché, maar van sushi word ik altijd blij.

Volgend jaar hoop ik dat ik tijdens mijn bestuursjaar: Volgend jaar tijdens mijn bestuursjaar hoop ik een ontzettend leuk jaar te hebben waarin ik veel leden leer kennen. Ik heb er erg veel zin in om met het nieuwe bestuur leuke dingen te organiseren en ervoor te zorgen dat Emile een leuk lustrum heeft!

Ik wil dit nog kwijt aan iedereen: Wat ik nog kwijt wil aan iedereen is dat ik altijd beschikbaar ben om een gezellig praatje te maken, dus kom gezellig volgend jaar een keer langs in het hok!

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *