Activiteiten Emile

Freeks Safari Wednesday!

Woensdag 13 februari is het weer tijd voor een feestje! Studieverenigingen Labyrint, SPIL, Itiwana én Emile organiseren samen het jaarlijkse FSW-feest met als thema:

FSW: Freeks Safari Wednesday!

Vanaf 23 uur gaan de deuren open en barst tot in de vroege uurtjes het feest los in de Next in leiden. De kaartverkoop is inmiddels gestart, dus kom snel je kaartje halen in het hok (SB05) van Emile! Kaartjes kosten in de voorverkoop €3 voor leden, €4 voor niet-leden en €5 aan de deur.

Heb je je kaartje op zak? Top! Dan staat je nog één ding te doen: de perfecte outfit scoren!

Met dit thema kun je als verkleedfan natuurlijk helemaal los. Op internet kun je de meest originele, gekke en mooie kostuums vinden. Van een compleet pandapak tot een opblaasbaar olifantenkostuum of ‘sexy wildbeheerder’, in dit artikel zetten we de beste vondsten voor je op een rijtje.

Als je dit pak aantrekt ben je sowieso de held van de avond. Het is voor de meeste studenten waarschijnlijk redelijk boven budget (Dit pak kost €69,95). Maar maximaal lenen is maximaal leven toch?!

https://www.feestwinkelxl.nl/op-de-rug-van-een-echte-leeuw-man-kostuum

 

 

 

 

 

 

Als je graag verkleed wil als de koning van de jungle maar ook graag nog geld over wil hebben om boodschappen te doen deze maand zijn deze muts een staart wellicht een betere optie! (Muts €7,95, Staart €4,50)

https://www.feestwinkelxl.nl/muts-brullende-leeuw-afrika/https://www.feestwinkelxl.nl/staart-pluche-bruin/

 

 

 

 

Super toepasselijk bij dit thema is natuurlijk om verkleed te gaan als de enige echte Freek Vonk. Dit pak is vrij basic, maar ook mega betaalbaar (€14). Tip! Helemaal leuk om met z’n tweeën te gaan, de ene als Freek en de ander als haai. Teken een groot litteken op je arm en je bent niet van de echte Freek te   onderscheiden.

https://confettifeest.nl/freek-vonk-safari-kostuum-man.htm

 

 

 

Wil je liever een simpele outfit? Combineer deze staart en oren met een zwartwit gestreept shirt, en je bent ready to party. Dit is ook een leuke om met meerdere mensen te doen, als je genoeg mensen mee weet te krijgen zijn jullie een hele kudde zebra’s!

https://www.feestwinkelxl.nl/set-oren-en-staart-savanne-zebra/

 

 

 

 

En wil je nou juist eens écht een keertje lekker opvallen? Op deze website huur je een heel mascottepak voor een avondje! Je zal het sowieso niet koud hebben in de sneeuw en wedden dat iedereen met jou op de foto wil?

https://www.mascottepakken.com/product/zebra-mascotte-pak-huren/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *