Geen categorie

Welkom bij de PubliCo 22/23!

Lieve lezer, welkom bij de Publico 22/23. De Publico is een commissie van de studievereniging Emile die wekelijks zowel studie als niet studiegerelateerde content maakt. Dit varieert van blogs en vlogs tot TikToks! Zie hier onze eerste TikTok die de commissieleden introduceert:

De Publico bestaat dit jaar uit de volgende studenten:

Voorzitter – Lara

Hoi! Ik ben Lara en ik ben 22 jaar. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar pedagogische wetenschappen. Dit jaar ben ik voorzitter van de Publico bij Emile. Dit houdt in dat ik de vergaderingen plan en leid en dat ik de agenda maak. Daarnaast hou ik overzicht over de commissie. Ik heb veel zin om dit jaar te gekke blogs en vlogs te maken met mijn commissiegenootjes! Verder roei ik in het dagelijks leven bij Asopos en werk ik bij Lyceo. Wat betreft hobby’s vind ik het heerlijk om te wandelen, fietsen, zingen, piano spelen, boeken lezen, noem maar op! Om af te sluiten met een funfact over mezelf: mijn stiekeme droom om een carrièreswitch te maken tot ondernemer in de ruitersport. 😉 

Secretaris – Lara

Hoi! Mijn naam is Lara! Ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar Pedagogische Wetenschappen. Ik ben de secretaris van de Publico. Dat houdt in dat ik de inkomende mails in de gaten houd en de notulen maak tijdens vergaderingen. In mijn vrije tijd ben ik in de dansstudio te vinden waar ik verschillende stijlen volg. Daarnaast hou ik veel van gezelligheid en heb ik altijd zin om een drankje te doen! Een funfact over mij: ik loop trappen altijd per twee treden. Daar word je minder moe van, moet je zelf maar eens proberen 🙂

Penningmeester – Elien

Hey! Mijn naam is Elien. Ik ben 19 jaar oud en ik ben de penningmeester van de Publico. Ik ben tweedejaars Pedagogische Wetenschappen student. In mijn vrije tijd hou ik ervan om gezellig op stap te gaan met vriendinnen. Verder ontspan ik graag in de yogastudio waar ik yoga- en pilateslessen volg! Ohja en nog een funfact over mij: ik heb bij mijn ouders thuis een vleesetende plantjes verzameling 🙂 

Lid Promotie – Carolien
Hi allemaal! Mijn naam is Carolien, ik ben 23 jaar en ik doe de master Forensische Gezinspedagogiek. Dit jaar zal ik jullie met de Publico als lid promotie voorzien van leuke blogs en vlogs! Mijn hobby is muziek. Ik zing bij Sempre in het choir en ben daar natuurlijk ook te vinden op de borrels. Daarnaast is een funfact over mij dat ik soms iets te fanatiek ben ik songteksten uit mijn hoofd leren, waardoor ik de musicals Hamilton, Into the Woods, Wicked en Les Miserables van voren tot achter kan meezingen 🙂 

Eindredacteur – Anouk
Hi! Ik ben Anouk, 18 jaar oud en zit in mijn eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik ben dit jaar de eindredacteur van de Publico! Dit houdt in dat ik alle content controleer, voordat het gepubliceerd wordt. Heerlijke taak aangezien ik echt een taal addict ben :). Mijn grootste hobby is dansen, ik dans al sinds ik twee jaar oud ben en ben inmiddels op een niveau dat ik zelfs op het NK gestaan heb! Verder ben ik elke zondag in de Kuip te vinden om met mijn vader en broers onze club te supporten, heerlijke familie traditie. Een funfact over mij is dat ik mega ABBA fan ben. Ik reis de hele wereld over om dingen van ABBA te zien. Zo heb ik het ABBA museum in Stockholm bezocht en ben ik naar het ABBA concert in London geweest! Ook kijk ik daarom ongeveer wekelijks Mamma Mia 🙂 

Lid – Merel
Hi! Ik ben Merel en ik ben 22 jaar oud. Ik ben vierdejaars student en zit in mijn derde jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik ben binnen de commissie lid, hierbij heb ik dus geen specifieke functie maar ben ik van alle markten thuis. Ik kan bijspringen wanneer iemand hulp nodig heeft en kan extra creatieve ideeën leveren. Naast Emile en studeren ben ik vaak in de sportschool te vinden. Ik vind het erg gezellig om bij te kletsen met vriendinnen en daarna dansjes en drankjes te doen in Leiden. Als laatste is zingen een van mijn grootste hobby’s. Een funfact over mezelf is dat ik heb meegedaan aan K2 zoekt K3 en daarbij net niet op TV ben gekomen!

We kijken er allemaal enorm naar uit om voor jullie aan de slag te gaan, stay tuned!

Liefs,

Publico 22/23.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *