Niet-studiegebonden

Nieuwe hobby’s tijdens de lockdown

Nu we nog steeds te maken met de Coronamaatregelen én we door de winterse temperaturen meer binnen zitten, is dit de perfecte periode om te starten met een nieuwe hobby. In deze blog geven wij je inspiratie voor nieuwe hobby’s. Als je er eentje uitprobeert zouden we het leuk vinden om dit terug te zien op Instagram (@studievereniging_emile). Je kunt dit doen door de Emile Instagram te taggen in je verhaal als je iets deelt over je nieuwe hobby!

Good old puzzelen!
Waarschijnlijk hebben veel van jullie dit al eerder gedaan tijdens de lockdown maar het blijft een leuke bezigheid.

Schilderen
Op YouTube zijn er heel veel leuke schilder tutorials te vinden, zowel voor beginners als voor gevorderden. Wie weet ontdek je een nieuw talent en word je de nieuwe Bob Ross!

Bakken
Bakken is mega rustgevend en achteraf heb je een lekkere beloning, win-win!

Tuinieren

Een echte moestuin zal met dit weer niet gaan maar er zijn voldoende leuke opties voor binnen.

Scrapbooken
Ook al is er misschien niet veel gebeurd in 2020, je hebt vast leuke foto’s gemaakt van dit gekke jaar. Nu is een perfect moment om deze foto’s te laten drukken en te bundelen in een mooi boek.

Schrijven
Heb je altijd al gedroomd van een eigen boek schrijven, dan is dit het moment om eraan te beginnen!

Leer een taal
Wie weet wilde je altijd al Frans, Spaans of Japans leren, nu is er voldoende tijd! Online zijn er heel veel leuke (gratis) lesmethodes zoals bijvoorbeeld Duolingo.

Leer je huisdier trucjes
Nu je meer tijd samen doorbrengt, kun je je hond eindelijk leren om de krant op te halen of op zijn achterpootjes te lopen 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *