Geen categorie

Kennismakingsblog BlogCo 20-21

Hoi! Ik ben Myrthe, 19 jaar oud, en ik woon in Velserbroek (vlakbij Haarlem). Momenteel zit ik in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en ben ik de voorzitter van de BlogCo en de EJA. Afgelopen jaar heb ik ook twee commissies gedaan en omdat dit zo goed beviel – en we toch alleen maar thuis zijn – leek dit mij opnieuw een goed idee! Verder werk ik bij de Albert Heijn en maak ik in mijn vrije tijd graag muziek. Ik speel nu ruim 13 jaar viool en doe een poging tot piano en gitaar spelen. Daarnaast vind ik het altijd leuk om iets met vrienden te doen en ben ik stiekem erg fan van spelletjesavonden.

Ik hoop dat jullie het komende jaar zullen genieten van onze wekelijkse blog en ik kijk er naar uit om te beginnen met schrijven!


Dag lieve lezers! Mijn naam is Laura (19 jaar) en ik zit in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Vorig jaar was ik lid van de ReisCommissie en de AcquisitieCommissie en dat smaakt naar meer. Dit jaar ben ik de secretaris van de Blogcommissie! Ik hoop dat we leuke en interessante blogs voor jullie kunnen schrijven. Ik wens jullie alvast veel leesplezier toe. Tot de volgende blogpost!


Hoi allemaal!

Mijn naam is Eva en ik ben 18 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en zal dit jaar de functie van Penningmeester vervullen in de Blogcommissie! Naast mijn studie besteed ik mijn tijd normaal gesproken aan hockeyen in Leiden en crêpes bakken als bijbaan, maar in deze tijd gaat dat helaas allemaal wat anders…

Vorig jaar heb ik ook al in de Blogco gezeten en ik ben dus erg benieuwd wat voor leuke stukken we dit jaar weer gaan schrijven. Tot snel in een blog!


Hee lieve lezers,

Ik ben Maron en ook ik zal me dit jaar bezighouden met het bedenken en schrijven van leuke posts voor jullie. Binnen de BlogCo ben ik dit jaar lid promotie, wat inhoudt dat ik ervoor zal zorgen dat jullie altijd op de hoogte blijven van onze posts en andere activiteiten! Ik ben dit jaar eerstejaars student Pedagogische Wetenschappen en vind de studie tot nu toe super leuk. Sinds een paar maanden woon ik in Leiden op kamers, samen met 3 meiden. Mij kun je altijd blij maken met een leuke film (vooral kerstfilms!) en in mijn vrije tijd vind ik het ook erg leuk om te dansen. Ik wens jullie veel leesplezier dit jaar en hopelijk kunnen we elkaar allemaal snel een keertje ontmoeten.


Hi allemaal,

Ik ben Jorieke en ik ben 21 jaar. Ik volg dit jaar de pre-master Pedagogische wetenschappen aan de uni in Leiden. Volgend jaar wil ik mij gaan specialiseren in orthopedagogiek. In mijn vrije tijd kijk ik graag films & series en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb heel veel zin om dit jaar leuke blogs te schrijven voor Emile over allerlei onderwerpen, ik hoop dat jullie deze natuurlijk gaan lezen 😉 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *