Studiegebonden

Kennismaken met het OCP

Wij zijn de Opleidingscommissie van Pedagogische Wetenschappen 2019-2020. Jullie kunnen bij ons terecht met vragen en opmerkingen en ideeën over de opleiding. We bespreken alle binnengekomen berichten in onze studentvergaderingen en in de vergaderingen met docenten. Tijdens deze vergaderingen werken wij aan onze doelen: het verbeteren van het onderwijs en de opleiding aan de hand van de klachten en opmerkingen van studenten. Naast de berichten die binnenkomen kijken wij ook naar de evaluatieformulieren die door jullie worden ingevuld. Als hier opvallende punten naar voren komen bespreken wij deze in de vergadering. Vul deze daarom altijd serieus in zodat wij er mee aan de slag kunnen!
Ook kan de OCP gevraagd en ongevraagd advies geven aan het opleidingsbestuur, faculteitsbestuur en faculteitsraad over de inhoud en kwaliteit van de opleiding. Hierdoor komen jullie ideeën over de opleiding ook hier terecht.
Zo kwam vorig jaar naar voren dat studenten vaak niet weten wat er wordt gedaan met de evaluatieformulieren. Daarom zetten docenten vanaf dit schooljaar een terugkoppeling van de evaluaties op Blackboard, zodat studenten kunnen zien wat er eventueel veranderd is bij het vak naar aanleiding van de evaluaties.
Ook gaven studenten aan dat 3 uur college te zwaar was. Daarom duren colleges nu standaard 2 uur.
Jullie kunnen ons altijd bereiken op Blackboard (Opleidingscommissie Pedagogische Wetenschappen) en Facebook (Opleidingscommissie Pedagogische Wetenschappen Universiteit Leiden) en ons mailen op opleidingscommissiepw@fsw.leidenuniv.nl. Daarnaast zijn wij herkenbaar aan onze rode truien en onderstaand logo! Jullie kunnen ons altijd aanspreken!

Groetjes,

Opleidingscommissie Pedagogische Wetenschappen (OCP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *