Niet-studiegebonden

Even kennismaken met…

Dit is de Blogcommissie van 2018-2019:

Hee!

Ik ben Anne, 19 jaar en tweedejaars student Academische Pabo. Dit jaar krijgt Emile een blog en ben ik de trotse voorzitter van de blogcommissie. In mijn vrije tijd speel ik graag piano en ukulele. Verder lees en teken ik graag en van een potje tennis of een feestje op zijn tijd ben ik ook niet vies. Ik heb er onwijs veel zin in om samen met de rest van de BlogCo aan de slag te gaan. Ik hoop dat jullie de blog met veel plezier zullen lezen!

 

Hoi!

Ik ben Alinda, 21 jaar en 4e jaars student Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar ben ik lid promotie van de Blogcommissie. In mijn vrije tijd kijk ik graag series (wie niet?), houd ik heel erg van spelletjes en in de zomer werk ik bij een super gezellige strandtent. Daarnaast zit ik ook in de Adviescommissie van Emile. Verder houd ik er van om creatief bezig te zijn, dus hopelijk ga je dat terugzien op deze blog! Ik heb er super veel zin in om met de rest van de BlogCo een mooi begin te maken aan de enige echte blog van Emile. Heel veel leesplezier!

 

Hii!

Ik ben Michelle. Ik zit in het eerste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen en binnen de BlogCo heb ik de functie penningmeester. To get a first impression: mijn guilty pleasures. Als student pedagogiek vind ik het eigenlijk heerlijk om psychologie artikelen te lezen… (veel beter dan pedagogische artikelen). Laten we het er maar op houden dat de overlap groot is :}. Daarnaast kan ik keihard zingen en dansen in mijn woonkamer. Volume op de max, drama-face on, half uur non-stop. It just makes me happy. Oh, en nog een extraatje: die dance-battle op mijn balansbord voortzetten. Ja, dat gebeurt. Tot zover, de eerste impressie. Op naar de volgende post!

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Annabel en ik ben 22 jaar. Dit jaar zal ik als algemeen lid onderdeel zijn van de BlogCo. Ik kijk er erg naar uit om dit jaar samen met mijn andere commissiegenootjes leuke, grappige en ook interessante blogposts te schrijven. Verder ben ik vierdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie houd ik me graag bezig met muziek, lezen en speel ik lacrosse. Als laatste ben ik enorm gek op dieren en ga ik proberen om mijn commissie te overtuigen van een leuke blogpost hierover. Ik kijk erg uit naar dit jaar in de Blogco en hopelijk vinden jullie onze blogpost net zo leuk als wij dat vinden!

 

Hi, mijn naam is Laura. Ik ben 18 jaar en ik ben eerstejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar ben ik de secretaris van de BlogCo! In mijn vrije tijd kijk ik graag series of breng ik tijd door met vriendinnen. Naast de Blogcommissie zit ik ook in de Diescommissie. Ik houd ervan om lekker druk te blijven! Met onze commissie zorgen we voor de nieuwste informatie en leukste verhalen omtrent onze studievereniging Emile. Tot snel op de Tabula Scripta!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *