Bestuur

Maak kennis met het 31ste bestuur – Kirsi

Vandaag beginnen we met ons voorstelrondje van het 31e bestuur van Emile! Onze commissaris Journalistiek en Promotie Kirsi trapt af:

Wat is je naam?
Kirsi Tekke

Hoe oud ben je?
20 jaar.

Woon je in Leiden?
Nee, ik woon nog thuis.

Wat studeer je en in welk jaar van je studie zit je?
Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en ben nu net begonnen aan mijn tweede jaar.

 Wat is jouw rol binnen het bestuur en wat zijn jouw taken?
Commissaris Journalistiek en Promotie, dit betekent dat ik ervoor moet zorgen dat activiteiten van Emile op tijd gepromote moeten worden. Ook beheer ik alle sociale media (de website, de Instagram, etc.) en heb ik twee commissies (ManCo en BlogCo).

Waarom heb je besloten een bestuursjaar te doen?
Omdat het me eigenlijk heel gezellig leek om zo’n bestuursjaar samen te doen. Ook is het een leuke uitdaging en leek de functie die ik doe me gewoon erg interessant om te doen.

Wat wil je dit jaar bereiken met Emile?
Ik hoop eigenlijk gewoon dat het met name een heel leuk jaar wordt! Zeker ondanks het feit dat door corona het soms lastig wordt om dingen zoals “normaal” te plannen, hoop ik dat wij als bestuur gewoon een heel gaaf jaar kunnen neerzetten!

Waar kijk je dit bestuursjaar het meest naar uit?
De samenwerking met mijn bestuursgenootjes, en het realiseren van de activiteiten. Het lijkt me heel gaaf om te zien dat mensen het naar hun zin hebben op activiteiten waaraan wij hebben bijgedragen (en waarvoor ik gepromoot heb 😉 ).

Wat is je leukste herinnering aan Emile?
De reis naar Antwerpen vorig jaar vond ik heel leuk. Ik zat toen ook in de ReisCo en heb daar toen (als eerste grote Emile activiteit die ik meemaakte, naast het EJW) heel erg van genoten.

Bij welk plekje in Leiden eet jij heel graag?
De VIP (pizza en pasta zijn altijd goed).

Wat is jouw guilty pleasure?
Net iets meer Netflix kijken dan gezond is voor een normaal mens 😉

Hopelijk hebben jullie nu iets meer een beeld gekregen van Kirsi en weten jullie wie er volgend jaar achter de goede promotie zit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *