Geen categorie

Horoscoop voor deze zomer!

Het is bijna vakantie, tijd voor leuke reizen en ervaringen. Bekijk wat jou te wachten staat deze zomer in deze horoscoop!

STEENBOK

22 december tot 19 januari

Jij bent ontzettend blij dat je studiejaar bijna achter de rug is. Zorg er wel voor dat je deze laatste weken je best blijft doen. Anders moet je midden in je vakantie misschien nog wel een herkansing maken. Dat wil je natuurlijk niet. Jouw vakantie zal er eentje zijn voor in de boeken!

WATERMAN

20 januari tot 18 februari

Wat heb jij het afgelopen studiejaar goed gedaan! Je mag trots zijn op jezelf. Je gaat het waarschijnlijk wat rustiger aandoen deze vakantie. Even tijd om te ontspannen en bij te komen van het studeren. Naast dat uitrusten zal je af en toe nog naar een goed feestje gaan. 

VISSEN

19 februari tot 20 maart

Jij bent helemaal klaar om je kop eraf te zuipen deze zomer. Jij bent een echt feestbeest en zal zelf een fantastisch feest organiseren deze vakantie. Het wordt een avond om nooit meer te vergeten. Je moet wel nog even over het thema nadenken. Je wil zelf natuurlijk wel de beste outfit hebben!

RAM

21 maart tot 19 april

Jij bent ontzettend reislustig. Één vakantiebestemming is niet genoeg voor jou. Het liefst reis jij de hele wereld over. Deze zomer zul je veel nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vriendschappen sluiten. Let je wel een beetje op je centen? Je geeft het sneller uit dan het binnen komt. Naja, je hebt ook wel een beetje gelijk natuurlijk, want YOLO!

STIER

20 april tot 20 mei

Jij bent een echte luxe poes. Het liefst ga jij naar een all inclusive of een duur hotel. Comfort is voor jou heel belangrijk. Geniet er lekker van!! Binnenkort zal je een nieuw kledingstuk kopen waarmee je goed kunt flaneren op vakantie. Slay!

TWEELINGEN

21 mei tot 20 juni

Jij zal deze vakantie veel met vrienden zijn. Je bent een echt sociaal dier en bent het liefst altijd met anderen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Ook heb je een goed vakantiebaantje gevonden met een mooi salaris. Zo kun je je vrienden altijd een rondje geven op het terras.

KREEFT

21 juni tot 22 juli

Jij zal een prachtige zomer hebben, vol zon, zee en plezier. Je bent niet zo’n extravert type en hebt geen behoefte aan een hoop drukte. Jij gaat op vakantie om lekker te relaxen! Tijdens je vakantie zal je veel tijd spenderen met dierbaren. Quality time vind jij hartstikke belangrijk.

LEEUW

23 juli tot 22 augustus

Jij houdt van de zomer. Van die warme dagen en lange avonden kun jij geen genoeg krijgen. Waarschijnlijk ga jij op vakantie naar een hele zonnige bestemming. Je kunt geen genoeg krijgen van gezelligheid. Ook houd je wel van een beetje luxe. Je vindt het leuk om jezelf op te doffen en gaat graag chic uit eten.  

MAAGD

23 augustus tot 22 september

Jij vindt het moeilijk om helemaal tot rust te komen, en wil altijd bezig zijn met iets. Je bent hartstikke creatief en hebt altijd wel een project. Ook ben je een echte muziekliefhebber. Vergeet je oortjes in het vliegtuig niet! Anders wordt het een hele saaie vlucht. 

WEEGSCHAAL

23 september tot 22 oktober

Het liefst ga jij eens flink cultuur snuiven op vakantie. Stilzitten is niks voor jou. Een veelzijdige vakantiebestemming is een must! Zorg wel dat je het niet té druk maakt voor jezelf? Vakantie ook om te ontspannen he! Pak je rust en geniet van je vrije tijd. 

SCHORPIOEN

23 oktober tot 21 november

Jij bent een echte natuurliefhebber. Van lawa’s en picknicken in het park kun jij geen genoeg krijgen. Een vakantiebestemming met een mooie omgeving is perfect voor jou! Ook ben je niet bang om het gevaar op te zoeken. Steile bergpaden beklimmen en van een klif springen vind jij onwijs gaaf. Doe je wel voorzichtig?

BOOGSCHUTTER

22 november tot 21 december

Deze zomer ga jij veel werken. De centen moeten rollen! Je wilt op vakantie namelijk all out gaan. Luxe uit eten en een dure fles champagne vind jij fantastisch! Gelukkig heb je een goede baan. Zorg je wel dat je niet te veel gaat werken? Je begint een beetje op een workaholic te lijken als je zo doorgaat.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *