Geen categorie

Happy single valentine’s day!

Single tijdens valentijnsdag? Hier zijn 7 tips om er toch een leuke dag van te maken!

Valentijnsdag, dé dag om je geliefde eens extra in het zonnetje te zetten! Je geeft elkaar bloemen, cadeautjes en vooral heel veel liefde. Maar wat nou als je deze v-day alleen bent? Niet getreurd, wij hebben 7 tips om jouw single Valentijnsdag onvergetelijk te maken!

  1. Ga op stap met andere singles

Dat je geen relatie hebt, betekent niet dat je alleen hoeft te zijn op Valentijnsdag. Er zijn genoeg happy singles met wie jij deze dag wat leuks kunt gaan doen! Trommel je vrijgezelle vrienden en vriendinnen op en maak er een leuke dag van!

  1. Koop een cadeau voor jezelf

Wie heeft ooit gezegd dat je iemand anders nodig hebt om je te verwennen? Koop gewoon een cadeau voor jezelf! Het fijne hieraan is dat je ook écht iets leuks krijgt. Je hebt geen partner die het allemaal wel heel lief bedoeld, maar toch een oerlelijk cadeau voor je koopt. Je hoeft dus niet de rest van de relatie met die lelijke ketting om je nek te lopen! 

  1. Doe alsof het een normale dag is

Valentijnsdag of niet, het is en blijft een doodgewone dag. Ongeveer 66% van de Nederlandse bevolking viert Valentijnsdag niet eens. Zo bijzonder is deze dag dus ook weer niet. 

  1. Ga shoppen NA valentijnsdag

Tijdens Valentijnsdag worden er allemaal super leuke dingen verkocht. Vaak worden er speciaal voor valentijnsdag hartjesvormige en roze en rode producten gemaakt! Super leuk, maar vaak wel erg duur. De tip is dan ook om na valentijnsdag nog eens langs de winkels te gaan. Vaak weet je deze producten dan voor een veel goedkoper prijsje te scoren! Op deze manier kun je jezelf toch nog een beetje verwennen!

  1. Kijk RomComs 

Wil je op deze dag toch minder het gevoel hebben dat je single bent, kan je altijd nog weg zwijmelen bij een leuke romantische comedy. Pak een zak met chips een lekker dekentje en plof neer op de bank om bijvoorbeeld “How to lose a guy in 10 days” te kijken. Zo heb je een cozy romantisch avondje.

  1. Schrijf een valentijnskaartje 

Ook al heb je zelf geen valentijn, kan je wel een valentijn zijn voor iemand anders. Hoe leuk is het om een lief kaartje te sturen naar je beste vriendin, familie of je geheime liefde. Schrijf op hoe dankbaar je bent voor die persoon en laat je creativiteit de vrije loop in the name of love.

  1. Bak een taartje

Liefde gaat door de maag! Waarom zal je dan niet voor jezelf een heerlijk baksel maken. Je hoeft geen keukenprinses te zijn, maar misschien wordt het wel je nieuwe hobby. Voeg wat chocolade toe en maak je baksel vanuit je hart. Het wordt een taart vol met liefde helemaal voor jezelf.

Kortom single zijn tijdens Valentijnsdag is geen ramp. Geniet ervan zolang je kan en probeer alle tips uit. All you need is love!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *